Zavařování v myčce nádobí
#1
Publikováno 22 září 2013 - 10:39
Vloni jsme zavařovali v mikrovlnce. Pokud bylo ovoce zalité vodou, tak to šlo, ale když bylo nasucho (hodně nakrájená jablka), tak obsah vytékal (spíš vystřeloval) a zaprasil vnitřek mikrovlnky. :@
Teď vidím, že jsem to měl uveřejnit v jiné rubrice, ale stalo se...
#3
Publikováno 22 září 2013 - 10:46
#4
Publikováno 22 září 2013 - 10:49
Do myčky nebo mikrovlnky?A+T napsal/a:
...a kdyz tak das gelove jarove tablety.
#5
Publikováno 22 září 2013 - 11:04
Do kočkyWitkoAWendy napsal/a:
Do myčky nebo mikrovlnky?A+T napsal/a:
...a kdyz tak das gelove jarove tablety.
#6
Publikováno 22 září 2013 - 11:10
A pak s ní do mikrovlnky, když už to má všecko zaprskat, tak aspoň ať je to rovnou i s jarem...plavcik napsal/a:
Do kočkyWitkoAWendy napsal/a:
Do myčky nebo mikrovlnky?A+T napsal/a:
...a kdyz tak das gelove jarove tablety.
Nic není nikdy tak, jak se to zdá.
#7
Publikováno 22 září 2013 - 12:37
#8
Publikováno 22 září 2013 - 13:07
#9
Publikováno 22 září 2013 - 13:16
A všechno to napřed zavřít do sklenicessva napsal/a:
A pak s ní do mikrovlnky, když už to má všecko zaprskat, tak aspoň ať je to rovnou i s jarem...plavcik napsal/a:
Do kočkyWitkoAWendy napsal/a:
Do myčky nebo mikrovlnky?A+T napsal/a:
...a kdyz tak das gelove jarove tablety.
#10
Publikováno 22 září 2013 - 14:21
#11
Publikováno 22 září 2013 - 14:31
Je to možné, já nezavařuji (to moje žena), já o tom jen píšu. Prý ty hrušky byly hodně sladké, takže tahle dávka cukru je prý vyzkoušená. Na jahody jsem se neptal, ty vždycky hned sníme...lemrousek napsal/a:
Jinak 1-2 lžíce cukru na sklenici je podle mě strašně málo, třeba jahody by s takovým množstvím cukru na 99 % zplesnivěly.
#12
Publikováno 22 září 2013 - 15:14
#13
Publikováno 22 září 2013 - 17:33
Právě probíhá "bezpečnostní akce" pro starší typy myček zn. Bosch a Siemens, pokud by se tu vyskytl nějaký majitel, doporučuji kouknout na www.dishcareaction.cz, kde se dozvíte víc. Snad ta adresa projde, kdyby ne, tak sz.
Jo a o tom zavařování jsem už taky slyšel, v podstatě jde o pobyt sklenice ve vyšší teplotě, což myčka zvládne. A jako servisní technik proti tomu nic nemám.
#14
Publikováno 22 září 2013 - 18:16
#15
Publikováno 22 září 2013 - 19:00
Nemám ani hrnec, ani myčku, zůstanu tedy u čerstvého ovoceRaraku napsal/a:
No já teda nevím, kam se poděly staré dobré zavařovací hrnce? Zůstanu raději u nich.
#16
Publikováno 22 září 2013 - 19:05
nycolka napsal/a:
Nemám ani hrnec, ani myčku, zůstanu tedy u čerstvého ovoceRaraku napsal/a:
No já teda nevím, kam se poděly staré dobré zavařovací hrnce? Zůstanu raději u nich.
Nevzdávej to, my už roky zavařujem v úplně normálních hrncích... V tom zavařovacím jsem se kdysi dávno pokusila umýt nádobí (byl to takový revoluční pokus o myčku), ale nějak to nedopadlo a od té doby je ve sklepě.
#17
Publikováno 22 září 2013 - 23:44
#18
Publikováno 23 září 2013 - 5:38
#19
Publikováno 23 září 2013 - 5:47
Přece na líh jako rozpouštědlo na vosk a pryskyřici pro restaurování uměleckých památek samozřejmě, napadlo tě snad něco jinýho?A+T napsal/a:
Mesni vino se vyrabi destilaci ???? Jinai me nenapada duvod proc ty by si potrebovala destilovat :-)
#20
Publikováno 23 září 2013 - 6:12
Samozřejmě se v tom destilovat dá. Jen musíš napouštět destilovanou vodu a dovnitř zavřít celníka.Jacka_dominikanka napsal/a:
Hm, já kompoty nemusím, a myčku nemáme, ale kdybysme si ji pořídily, tak,, ehm... destilovat se v tom náhodou nedá?
a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů